Hän Sanoi Myös Että Olisimme Voineet Naida Toisinkin Päin Mutta Minä Nukahdin, Joten Hän Katsoi Parhaaksi Lähteä Nukkumaan Itsekin.

Kyllä nyt kelpasi. Hän nai antaumuksella ahteriani kunnes äkkiä laukesi sisääni. Mummot tanssahtelivat miestensä kanssa, ei kiitos. Samalla hetkellä taisin itse sammua.Tero ottikin ohjat käsiinsä ja tiputti patjan lattialle ja pyysi minut patjalle vatsalleen. Tai niin luulin. Tai niin luulin. Äkkiä Tero pisti totuudella päin kasvoja, hän oli Nainen Etsii Miestä homo ja kaipasi matkaseuraa. Tässä olisi suuri tilaisuuteni josta olen kotona salaa homolehtiä selatessa ja homofilmejä katsoessa haaveillut ja itseäni ajatusta viljellen tyydyttänyt. Sitten hän nosti peppuani ylemmäs ja antoi kielelleen käskyn sukeltaa sisään. Hän pyysi päästä sisään ja en voinut oikein estääkään. Hän sanoi myös että olisimme voineet naida toisinkin päin mutta minä nukahdin, joten hän katsoi parhaaksi lähteä nukkumaan itsekin.

treffit

Anteron kävellessä ohi Mintun hän vilkaisee vahingossa Miten Löytää Uusia Ystäviä ja tietysti tahallaan Mintun avaran kaula-aukon sisälle johon hänellä on siis vaivaton näkyvyys. Mirkku kiitti Anteroa suuresta avusta ja lupautui keittämään kupposen kahvia hänelle illalla jos häntä kiinnostaisi. Antero vastasi myöntävästi ettei ollut mitään kiirettä illalla ja vois tulla.Sitten Antero ei enää tunnu kestävän tilannetta vaan käskee Mintun ottamaan hänen kullinsa esiin ja ottavan sen myös saman tien suuhunsa. Kun Antero alkaa tekemään lähtöä pois Mintun luota niin hän iskee silmää ja toteaa, että jos joskus vaan tarvitset apua niin soita vaikka hänelle niin hän kyllä rientää auttamaan aina ja iin paljon kuin mahdollista.

Illalla Antero tuli sovittuun aikaa Mintun luo ja oli yllättynyt heti ovella kun Minttu oli pukeutunut todella häikäisevään asuun joka ei kyllä jättänyt mitään arvailujen varaan. Mintun jatkettua runkkausta ja kullin imemistä hän päättää yllättää Anteron ja salaa liikuttaa toisen kätensä tämän taakse ja ensiksi puristaa pakaraa jolloin Antero hätkähtää, mutta ei reagoi muuten. Tämä novelli on kirjoitettu kahden henkilön suunnittelemana, jotka eivät kumpikaan liity tarinaan mitenkään, koska tämä on fiktiota eli ei koskaan toteutunut taikka ei ole ainakaan kyseisten henkilöiden tietoon tullut.

Lihaksikkaan komistuksen tyydyttäjänä

Jami hymyili tyytyväisenä ja silitti hiuksiani.Ihanaa.

Kuljetin kieltäni vielä Jamin vatsalihaksia pitkin, kunnes tarrasin hänen boksereistaan kiinni ja yritin riisua niitä. Se todellakin oli kuin suoraan fantasiastani. Pukeutumiseni hieman kesti, koska olin niin uppoutunut keskusteluumme. Hieroin. Mutta kun oli. Suutelimme uudestaan. Pesimme itsemme ja katselimme vähän väliä toisiamme hymyillen. Voin vain kuvitella sen keskivartalon liikkeen voiman, kun tuo mies pääsee orgasmin kourissa laskemaan siemenensä tiukkaan reikään. Imin. "Voi vitun, vittu", kirosin itsekseni ja olin aivan varma, että olin mokannut tilanteen.

treffit